Vejret i Alicante i juli

Vejret i Alicante i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Alicante er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Alicante (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Alicante i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 26 - 28 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Alicante ligger på omkring 24 til 26 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 29 - 32 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Alicante i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Alicante se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
11 - 12
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
2 - 3

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Alicante eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Alicante.

Regn og nedbør i juli

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele juli måned falde 9 - 11mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 1-3 dage.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli