Vejret i Antalya i april

Vejret i Antalya i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Antalya i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Antalya i april. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

April: Temperaturer i Antalya

Antalya, Tyrkiet i april er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Antalya byde på 20 - 22 grader. Når det er koldest i april i Antalya vil der være omkring 18 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i april måned i Antalya kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Antalya er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Antalya i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Antalya.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
255 - 256
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
6 - 7

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Antalya, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Antalya, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i april måned?

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 40 - 42 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i april