Vejret i Antalya i august

Oversigt over vejret i Antalya i august - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 32 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Antalya - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Antalya i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Antalya (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Antalya i Tyrkiet svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 31 - 33 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Antalya ligger på omkring 29 til 31 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 33 - 36 grader.

At temperaturerne i august måned i Antalya kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Antalya er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Typiske vejrforhold i Antalya i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Antalya i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Antalya tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
31° - 33°
Solskinstimer
375 - 376
Nedbør i mm.
3
Dage med nedbør
1 - 2

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Antalya. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Antalya i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Antalya:

Vil det regne i august?

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele august vil falde omkring 2 - 4mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i august