Vejret i Antalya i december

Vejret i Antalya i årets sidste måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 16 og 18 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Antalya - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Antalya i december. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Antalya (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Antalya i Tyrkiet svinge mellem at være kølige til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 16 - 18 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Antalya ligger på omkring 14 til 16 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 18 - 21 grader.

At temperaturerne i december måned i Antalya kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Antalya er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Antalya i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Antalya i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
158 - 159
Nedbør i mm.
284
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Antalya i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Antalya på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Antalya.

Regn og nedbør i december

december måned i Antalya hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 13 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 284 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i december