Vejret i Antalya i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Antalya i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 14 og 16 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Antalya i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Antalya i februar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Antalya, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets anden måned i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Antalya i februar

Årets anden måned vil i Antalya byde på kolde til kølige temperaturer. I Antalya i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 14 - 16 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 12 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 15 grader.

At temperaturerne i februar måned i Antalya kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Antalya er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Antalya i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Antalya er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
188 - 189
Nedbør i mm.
143
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Antalya er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Antalya byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i februar

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i februar i Antalya også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets anden måned vil falde omkring 142 - 144 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 10-12 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Antalya i februar.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar