Vejret i Antalya i januar

Januar måned i Antalya vil normalt ramme temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve kolde dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Antalya er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Antalya

I januar måned i Antalya kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder januar-temperaturer i Antalya, som i de fleste tilfælde ligger omkring 14 - 16 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 12 grader og maximumstemperaturer på 15 - 17 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i januar måned i Antalya kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Antalya er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Vejret i Antalya i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Antalya se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
149 - 150
Nedbør i mm.
255
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Antalya eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Antalya.

Regn og nedbør i januar

Kort fortalt så er januar måned i Antalya meget, meget våd. Vind- og vandtæt tøj er uundværligt, hvis man regner med at opholde sig udenfor. Af alle dage i måneden vil omkring 13 dage på den ene eller anden måde indeholde nedbør. I løbet af måneden falder der dermed omkring 254 - 256 mm. nedbør.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i januar