Vejret i Antalya i juli

Vejret i Antalya i årets 7. måned vil normalt have ekstremt varme og trykkende temperaturer på omkring 32 og 34 grader. Man kan også mødes af decideret meget varme perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Antalya i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Antalya i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Antalya i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Antalya i juli

Dagstemperaturerne i Antalya i juli måned svinger mellem at være meget varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 32 - 34 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 30 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 35 grader.

At temperaturerne i juli måned i Antalya kan beskrives som meget varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Antalya er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Antalya i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Antalya er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
32° - 34°
Solskinstimer
397 - 398
Nedbør i mm.
2
Dage med nedbør
1 - 2

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Antalya er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Antalya byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

julimåned i Antalya vil være en tør måned uden det store - hvis noget - nedbør. Hvis det drypper lidt, vil det sikkert ikke blive til mere end omkring 2 mm. fordelt over 1 dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli