Vejret i Antalya i maj

Vejret i Antalya i maj kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Antalya i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Antalya i maj. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Antalya i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Antalya i maj

Dagstemperaturerne i Antalya i maj måned svinger mellem at være ganske lune til generelt varme. Typisk vil der være omkring 24 - 26 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 22 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 25 grader.

At temperaturerne i maj måned i Antalya kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Antalya er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Antalya i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Antalya er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
326 - 327
Nedbør i mm.
26
Dage med nedbør
5 - 6

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Antalya er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Antalya byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i maj

Fordelt over maj måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 25 - 27mm. nedbør. Dette sker fordelt over 4-6 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i maj