Vejret i Antalya i marts

Vejret i Antalya i marts kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Antalya i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Antalya i marts. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Antalya

Antalya, Tyrkiet i marts er en periode, hvor kølige til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Antalya byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i marts i Antalya vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 18 - 19 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Antalya kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Antalya er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Antalya i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Antalya er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
223 - 224
Nedbør i mm.
86
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Antalya er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Antalya byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i marts

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i marts måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 85 - 87 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i marts