Vejret i Antalya i november

November måned i Antalya vil normalt ramme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Antalya er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

November: Temperaturer i Antalya

Antalya, Tyrkiet i november er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Antalya byde på 20 - 22 grader. Når det er koldest i november i Antalya vil der være omkring 18 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 22 - 23 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i november måned i Antalya kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Antalya er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Antalya i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Antalya se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
198 - 199
Nedbør i mm.
115
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Antalya eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Antalya.

Nedbør i november

Selvom november i Antalya kan betegnes som en måned med ganske meget nedbør, så vil det ikke regne non-stop. Men man skal regne med at 7-9 dage i løbet af november vil indeholde nedbør - resten af tiden bør det være forholdsvist tørt, ja måske er du endda heldig at få solen at se. Som skemaet også viser, så fordeler nedbøren sig typisk over 114 - 116 dageAndre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november