Vejret i Antalya i september

Oversigt over vejret i Antalya i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 28 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Antalya i september, da du overvejer at bestille en ferie i årets 9. måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 9. måned i Antalya.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Antalya

Antalya, Tyrkiet i september er en periode, hvor varme til ekstremt varme og trykkende temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Antalya byde på 27 - 29 grader. Når det er koldest i september i Antalya vil der være omkring 25 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 31 - 32 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Antalya kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Antalya er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Antalya i september

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan september-vejret tager sig ud i Antalya.
Temperaturer
27° - 29°
Solskinstimer
321 - 322
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
1 - 2

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Antalya, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Antalya, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i september

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele september vil falde omkring 9 - 11mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i september