Vejret i Athen i juli

Juli måned i Athen vil normalt ramme temperaturer på omkring 29 og 31 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ekstremt varme og trykkende, så kan du også opleve varme dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Athen i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Athen i juli. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Athen.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Athen i juli

Dagstemperaturerne i Athen i juli måned svinger mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende. Typisk vil der være omkring 29 - 31 grader i juli - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 27 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 33 grader.

At temperaturerne i juli måned i Athen kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Athen er en meget solrig og lys periode, med masser af muligheder for at få sol på næsen - det kan faktisk ikke undgås. Husk derfor at bruge godt med solcreme. Og tag også dine solbriller og en solhat med.

Generelt skema over vejret i Athen i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Athen er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
369 - 370
Nedbør i mm.
6
Dage med nedbør
2 - 3

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Athen er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Athen byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Du kan godt risikere at blive regnet en lille smule på i løbet af juli måned i Athen. Men det vil være ekstremt små mængder, og som regel ikke mere end end 6-8 mm. fordelt over ca. 2 dage.Andre byer i Graekenland

Læs også om vejret i andre byer i Graekenland i juli