Vejret i Athen i marts

Oversigt over vejret i Athen i marts - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Athen er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af marts i Athen.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Athen (marts måned)

I marts måned kan temperaturerne i Athen i Graekenland svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 13 - 15 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i marts måned i Athen ligger på omkring 11 til 13 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 15 - 18 grader.

At temperaturerne i marts måned i Athen kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Athen er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Athen i marts - overordnet skema

For et hurtigt overblik over marts-vejret i Athen se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
179 - 180
Nedbør i mm.
37
Dage med nedbør
11 - 12

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Athen eller om vejret er, som du gerne vil have det i marts måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Athen.

Regner det så i marts måned?

I løbet af marts vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 36 - 38mm. - fordelt på 10-12 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Graekenland

Læs også om vejret i andre byer i Graekenland i marts