Vejret i Auckland i marts

Vejret i Auckland i årets tredje måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 20 og 22 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Auckland - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Auckland i marts. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Auckland i marts

Årets tredje måned vil i Auckland byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Auckland i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 22 grader.

At temperaturerne i marts måned i Auckland kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Auckland er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i Auckland i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Auckland i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Auckland tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
190 - 191
Nedbør i mm.
71
Dage med nedbør
12 - 13

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Auckland. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Auckland i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Auckland:

Regn og nedbør i marts

Ustadigt vejr må i marts i Auckland forventes. I løbet af årets tredje måned falder der omkring 70 - 72 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i New Zealand

Læs også om vejret i andre byer i New Zealand i marts