Vejret i Bangkok i december

Oversigt over vejret i Bangkok i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 30 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bangkok - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i december måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i Bangkok.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bangkok i december

Årets sidste måned vil i Bangkok byde på varme til meget varme temperaturer. I Bangkok i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 29 - 31 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 27 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Bangkok i december

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bangkok i årets sidste måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
- - 1
Nedbør i mm.
7
Dage med nedbør
1 - 2

Hvis du skal rejse i Bangkok i andre af årets måneder end blot december, så sørg for også at læse om vejret i Bangkok på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bangkok.

Nedbør i december

Hvis der falder regn, bliver det i meget små mængder. Det kan f.eks. betyder, at der i løbet af hele december vil falde omkring 6 - 8mm. fordelt over 0-2 dage. Hvis du er heldig, vil det slet ikke regne - eller måske regner det en lille smule om natten.Andre byer i Thailand

Læs også om vejret i andre byer i Thailand i december