Vejret i Barcelona i august

Vejret i Barcelona i august kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 27 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Barcelona - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Barcelona.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Barcelona i august

Årets 8. måned vil i Barcelona byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Barcelona i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Barcelona i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Barcelona i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
58
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Barcelona i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Barcelona på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Barcelona.

Regner det så i august måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i august måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 57 - 59 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i august