Vejret i Barcelona i juli

Oversigt over vejret i Barcelona i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 26 grader i denne måned. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Barcelona - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juli måned. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Barcelona i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Barcelona (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Barcelona i Spanien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 25 - 27 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Barcelona ligger på omkring 23 til 25 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 28 - 31 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Barcelona i juli

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Barcelona i årets 7. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
50
Dage med nedbør
4 - 5

Hvis du skal rejse i Barcelona i andre af årets måneder end blot juli, så sørg for også at læse om vejret i Barcelona på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Barcelona.

Vil det regne i juli?

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 49 - 51mm. - fordelt på 3-5 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juli