Vejret i Barcelona i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Barcelona i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Barcelona - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Barcelona, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juni i Barcelona.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Barcelona (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Barcelona i Spanien svinge mellem at være ganske lune til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Barcelona ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 24 - 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Barcelona i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Barcelona i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Barcelona i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Barcelona på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Barcelona.

Regner det så i juni måned?

Regn i juni måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 40 - 42mm. fordelt over 6-8 dage med regn eller byger.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i juni