Vejret i Barcelona i maj

Oversigt over vejret i Barcelona i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 19 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Barcelona - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af maj i Barcelona.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Barcelona i maj

Dagstemperaturerne i Barcelona i maj måned svinger mellem at være kølige til generelt varme. Typisk vil der være omkring 18 - 20 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 16 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 22 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele maj måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Barcelona i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Barcelona i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Barcelona tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
8 - 9

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Barcelona. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Barcelona i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Barcelona:

Regner det så i maj måned?

I løbet af maj vil der i årets 5. måned i Barcelona falde omkring 78 - 80 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Spanien

Læs også om vejret i andre byer i Spanien i maj