Vejret i Beijing i marts

Vejret i Beijing i marts kan byde på både ekstremt kolde og kølige dage, med temperaturer på omkring 7 grader. Du er måske interesseret i vejret i Beijing i marts, da du overvejer at bestille en ferie i årets tredje måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Beijing.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Beijing

Beijing, Kina i marts er en periode, hvor ekstremt kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Beijing byde på 6 - 8 grader. Når det er koldest i marts i Beijing vil der være omkring 4 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 11 - 12 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Beijing kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Beijing er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Beijing i marts

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan marts-vejret tager sig ud i Beijing.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
237 - 238
Nedbør i mm.
8
Dage med nedbør
3 - 4

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Beijing, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Beijing, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i marts

Hvis vejret har tænkt sig at byde på lidt regn så bliver det i mængder, der er til at holde ud. F.eks. kan det betyde, at der i løbet af hele marts måned falde 7 - 9mm. vand. Og det er vel at mærke fordelt over 2-4 dage.Andre byer i Kina

Læs også om vejret i andre byer i Kina i marts