Vejret i Bergen i januar

Her kan du læse lidt om vejret i Bergen i januar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 3 og 5 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Bergen i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over januar-vejret i Bergen, som - når temperaturen er lavest i januar - byder på dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget kolde. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Bergen.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Bergen

I januar måned i Bergen kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller . Det betyder januar-temperaturer i Bergen, som i de fleste tilfælde ligger omkring 3 - 5 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 1 grader og maximumstemperaturer på 3 - 5 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele januar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Bergen i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Bergen.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
260
Dage med nedbør
22 - 23

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Bergen, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Bergen, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i januar

januar måned i Bergen hører absolut ikke til en tør periode. Der vil derimod være masser af nedbør som fordelt over 21 og 23 dage giver mellem 259 og 261 mm nedbør. Til sammenligning kan det nævnes, at der i Danmarks vådeste måned falder omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Norge

Læs også om vejret i andre byer i Norge i januar