Vejret i Berlin i april

Her kan du læse lidt om vejret i Berlin i april, som typisk vil byde på temperaturer mellem 10 og 12 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Berlin - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over april-vejret i Berlin, som - når temperaturen er lavest i april - byder på meget kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende kølige. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Berlin.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Berlin i april

Årets fjerde måned vil i Berlin byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Berlin i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 10 - 12 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 8 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

At temperaturerne i april måned i Berlin kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Berlin er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Berlin i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Berlin i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
10° - 12°
Solskinstimer
175 - 176
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Berlin i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Berlin på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Berlin.

Nedbør i april

Regn i april måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 41 - 43mm. fordelt over 12-14 dage med regn eller byger.Andre byer i Tyskland

Læs også om vejret i andre byer i Tyskland i april