Vejret i Bodrum i august

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 29 og 31 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bodrum er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i august - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bodrum i årets 8. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Bodrum i Tyrkiet svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 29 - 31 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Bodrum ligger på omkring 27 til 29 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 32 - 35 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Bodrum i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Bodrum se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
29° - 31°
Solskinstimer
10 - 11
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bodrum eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bodrum.

Vil det regne i august?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af august. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i august