Vejret i Bologna i juni

Oversigt over vejret i Bologna i juni - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 23 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bologna i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bologna i juni. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bologna i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bologna (juni måned)

I juni måned kan temperaturerne i Bologna i Italien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juni måned i Bologna ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juni måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bologna i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Bologna er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
9 - 10
Nedbør i mm.
60
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Bologna er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bologna byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i juni

I løbet af juni vil der i årets 6. måned i Bologna falde omkring 59 - 61 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Italien

Læs også om vejret i andre byer i Italien i juni