Vejret i Brisbane i april

April måned i Brisbane vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Brisbane i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Brisbane i april. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Brisbane (april måned)

I april måned kan temperaturerne i Brisbane i Australien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i april måned i Brisbane ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

At temperaturerne i april måned i Brisbane kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Brisbane i april

Et udsnit af april måneds vejr i Brisbane er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
217 - 218
Nedbør i mm.
79
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Brisbane er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Brisbane byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i april

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele april forventes i Brisbane. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af april falder der omkring 78 - 80 millimeter regn i Brisbane.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i april