Vejret i Brisbane i august

Vejret i Brisbane i årets 8. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Brisbane i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Brisbane i august. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Brisbane i august. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Brisbane (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Brisbane i Australien svinge mellem at være kølige til generelt varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 18 - 20 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Brisbane ligger på omkring 16 til 18 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 21 - 24 grader.

At temperaturerne i august måned i Brisbane kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Brisbane er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Brisbane i august

Et udsnit af august måneds vejr i Brisbane er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over august måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i august kan forvente.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
252 - 253
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i august-vejret i Brisbane er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Brisbane byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i august

Helt sikker er det, at august ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i august falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 6-8 af månedens dage.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i august