Vejret i Brisbane i februar

Vejret i Brisbane i årets anden måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Brisbane i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Brisbane i februar. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af februar i Brisbane.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Brisbane

I februar måned i Brisbane kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller varme. Det betyder februar-temperaturer i Brisbane, som i de fleste tilfælde ligger omkring 26 - 28 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 24 grader og maximumstemperaturer på 29 - 31 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Brisbane kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Brisbane er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Brisbane i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Brisbane.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
196 - 197
Nedbør i mm.
184
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Brisbane, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Brisbane, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i februar måned?

februar måned i Brisbane hører sammen ed vind- og vandtæt tøj - hvis man altså har tænkt sig at være uden for. I løbet af måneden vil 14 dage indeholde regn - både større og små mængder - og alt i alt vil der falde omkring 184 mm. nedbør. Sammenligner man med en af de mest regnfulde danske måneder, falder der omkring 65 millimeter vand.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i februar