Vejret i Brisbane i januar

Vejret i Brisbane i årets første måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret varme perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Brisbane - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i januar måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Brisbane i januar. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Brisbane.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Brisbane i januar

Årets første måned vil i Brisbane byde på varme til meget varme temperaturer. I Brisbane i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

At temperaturerne i januar måned i Brisbane kan beskrives som varme, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Brisbane i januar

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Brisbane i årets første måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
242 - 243
Nedbør i mm.
143
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Brisbane i andre af årets måneder end blot januar, så sørg for også at læse om vejret i Brisbane på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Brisbane.

Regner det så i januar måned?

I løbet af årets første måned vil der typisk være mellem 12 og 14 dage med nedbør i januar. Her falder der omkring 142 - 144 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i januar