Vejret i Brisbane i juli

Oversigt over vejret i Brisbane i juli - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 17 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Brisbane er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Brisbane.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Brisbane

Brisbane, Australien i juli er en periode, hvor kolde til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Brisbane byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i juli i Brisbane vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Brisbane kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Vejret i Brisbane i juli - overordnet skema

For et hurtigt overblik over juli-vejret i Brisbane se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
220 - 221
Nedbør i mm.
49
Dage med nedbør
7 - 8

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Brisbane eller om vejret er, som du gerne vil have det i juli måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Brisbane.

Regner det så i juli måned?

I løbet af juli vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 48 - 50mm. - fordelt på 6-8 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i juli