Vejret i Brisbane i juni

Vejret i Brisbane i juni kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 20 grader. Du er måske interesseret i vejret i Brisbane i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Brisbane.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni-temperaturer i Brisbane

I juni måned i Brisbane kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder juni-temperaturer i Brisbane, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 21 - 23 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i juni måned i Brisbane kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Brisbane i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Brisbane.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
204 - 205
Nedbør i mm.
56
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Brisbane, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Brisbane, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i juni

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juni måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 55 - 57 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i juni