Vejret i Brisbane i maj

Maj måned i Brisbane vil normalt ramme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være generelt varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Brisbane - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Brisbane

Brisbane, Australien i maj er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Brisbane byde på 19 - 21 grader. Når det er koldest i maj i Brisbane vil der være omkring 17 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i maj måned i Brisbane kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Brisbane i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Brisbane i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
219 - 220
Nedbør i mm.
56
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Brisbane i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Brisbane på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Brisbane.

Regn og nedbør i maj

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele maj forventes i Brisbane. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af maj falder der omkring 55 - 57 millimeter regn i Brisbane.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i maj