Vejret i Brisbane i november

Vejret i Brisbane i november kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Brisbane - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Brisbane

I november måned i Brisbane kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget varme eller ganske lune. Det betyder november-temperaturer i Brisbane, som i de fleste tilfælde ligger omkring 24 - 26 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 22 grader og maximumstemperaturer på 28 - 30 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Brisbane kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Brisbane er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typiske vejrforhold i Brisbane i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Brisbane i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Brisbane tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
249 - 250
Nedbør i mm.
93
Dage med nedbør
11 - 12

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Brisbane. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Brisbane i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Brisbane:

Regn og nedbør i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 92 - 94 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i november