Vejret i Brisbane i oktober

Oktober måned i Brisbane vil normalt ramme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Brisbane i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Brisbane i oktober. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Brisbane i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Brisbane (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Brisbane i Australien svinge mellem at være kølige til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 22 - 24 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Brisbane ligger på omkring 20 til 22 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Brisbane kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Brisbane er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Brisbane i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Brisbane er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
257 - 258
Nedbør i mm.
76
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Brisbane er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Brisbane byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i oktober

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele oktober forventes i Brisbane. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af oktober falder der omkring 75 - 77 millimeter regn i Brisbane.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i oktober