Vejret i Brisbane i september

Vejret i Brisbane i september kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Brisbane i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Brisbane i september. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Brisbane.
Skrevet af: Niels Sørensen

September: Temperaturer i Brisbane

Brisbane, Australien i september er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Brisbane byde på 20 - 22 grader. Når det er koldest i september i Brisbane vil der være omkring 18 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 24 - 25 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i september måned i Brisbane kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Brisbane er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Brisbane i september

Et udsnit af september måneds vejr i Brisbane er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
254 - 255
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Brisbane er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Brisbane byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i september måned?

Fordelt over september måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 44 - 46mm. nedbør. Dette sker fordelt over 7-9 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i september