Vejret i Budapest i april

April måned i Budapest vil normalt ramme temperaturer på omkring 16 og 18 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kølige dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Budapest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Budapest i april. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Budapest.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Budapest

I april måned i Budapest kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder april-temperaturer i Budapest, som i de fleste tilfælde ligger omkring 16 - 18 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 14 grader og maximumstemperaturer på 17 - 19 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Budapest kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Budapest er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Budapest i april

Et udsnit af april måneds vejr i Budapest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
186 - 187
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Budapest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Budapest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der i Budapest falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 44 - 46mm. nedbør. Dette sker i løbet af 7-9 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.