Vejret i Budapest i august

August måned i Budapest vil normalt ramme temperaturer på omkring 24 og 26 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve ganske lune dage. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Budapest - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 8. måned i Budapest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Budapest (august måned)

I august måned kan temperaturerne i Budapest i Ungarn svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 24 - 26 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i august måned i Budapest ligger på omkring 22 til 24 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 27 - 30 grader.

At temperaturerne i august måned i Budapest kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Budapest er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Budapest i august

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Budapest i august. Tallene er opgjort over hele august måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Budapest tager sig ud i årets 8. måned.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
270 - 271
Nedbør i mm.
51
Dage med nedbør
6 - 7

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Budapest. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Budapest i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over august. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Budapest:

Nedbør i august

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele august forventes i Budapest. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af august falder der omkring 50 - 52 millimeter regn i Budapest.