Vejret i Budapest i december

Oversigt over vejret i Budapest i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 4 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Budapest er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Budapest i årets sidste måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Budapest i december

Årets sidste måned vil i Budapest byde på ekstremt kolde til meget kolde temperaturer. I Budapest i december måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 3 - 5 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 1 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 4 grader.

At temperaturerne i december måned i Budapest kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Budapest er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Vejret i Budapest i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Budapest se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
3° - 5°
Solskinstimer
40 - 41
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Budapest eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Budapest.

Vil det regne i december?

I løbet af december vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 47 - 49mm. - fordelt på 8-10 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.