Vejret i Budapest i juli

Vejret i Budapest i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Budapest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Budapest i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Budapest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Budapest

Budapest, Ungarn i juli er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Budapest byde på 24 - 26 grader. Når det er koldest i juli i Budapest vil der være omkring 22 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 28 - 29 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Budapest kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Budapest er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Budapest i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Budapest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
297 - 298
Nedbør i mm.
54
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Budapest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Budapest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 53 - 55 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.