Vejret i Budapest i marts

Marts måned i Budapest vil normalt ramme temperaturer på omkring 9 og 11 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kølige, så kan du også opleve meget kolde dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Budapest - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i marts måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Budapest i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts: Temperaturer i Budapest

Budapest, Ungarn i marts er en periode, hvor meget kolde til kølige temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Budapest byde på 9 - 11 grader. Når det er koldest i marts i Budapest vil der være omkring 7 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 12 - 13 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i marts måned i Budapest kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Budapest er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Oversigt over vejret i Budapest i marts

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Budapest i årets tredje måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
9° - 11°
Solskinstimer
136 - 137
Nedbør i mm.
39
Dage med nedbør
7 - 8

Hvis du skal rejse i Budapest i andre af årets måneder end blot marts, så sørg for også at læse om vejret i Budapest på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Budapest.

Vil det regne i marts?

I løbet af marts vil der i Budapest falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 38 - 40mm. nedbør. Dette sker i løbet af 6-8 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.