Vejret i Budapest i november

Vejret i Budapest i november kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 8 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Budapest er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Budapest i november måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Budapest i november

Årets 11. måned vil i Budapest byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Budapest i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 7 - 9 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 5 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 9 grader.

At temperaturerne i november måned i Budapest kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Budapest er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Budapest i november - overordnet skema

For et hurtigt overblik over november-vejret i Budapest se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
67 - 68
Nedbør i mm.
69
Dage med nedbør
8 - 9

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Budapest eller om vejret er, som du gerne vil have det i november måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Budapest.

Nedbør og regnfulde dage i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 68 - 70 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.