Vejret i Budapest i september

Vejret i Budapest i september kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 21 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Budapest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Budapest i september. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Budapest i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Budapest i september

Årets 9. måned vil i Budapest byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Budapest i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 20 - 22 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 18 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 23 grader.

At temperaturerne i september måned i Budapest kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Budapest er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Budapest i september

Et udsnit af september måneds vejr i Budapest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
195 - 196
Nedbør i mm.
34
Dage med nedbør
7 - 8

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Budapest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Budapest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i september?

Fordelt over september måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 33 - 35mm. nedbør. Dette sker fordelt over 6-8 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.