Vejret i Cannes i august

Her kan du læse lidt om vejret i Cannes i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 23 og 25 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Cannes er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Cannes, som - når temperaturen er lavest i august - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget varme. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af august i Cannes.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Cannes i august

Dagstemperaturerne i Cannes i august måned svinger mellem at være ganske lune til meget varme. Typisk vil der være omkring 23 - 25 grader i august - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 21 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 27 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele august måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Cannes i august - overordnet skema

For et hurtigt overblik over august-vejret i Cannes se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
8 - 9
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
3 - 4

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Cannes eller om vejret er, som du gerne vil have det i august måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Cannes.

Regner det så i august måned?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af august. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over 2-4 dage. Det giver i gennemsnit 3 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Frankrig

Læs også om vejret i andre byer i Frankrig i august