Vejret i Chicago i april

Oversigt over vejret i Chicago i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 12 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Chicago i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Chicago i april. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af april i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i april

Årets fjerde måned vil i Chicago byde på meget kolde til kølige temperaturer. I Chicago i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 11 - 13 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 9 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

At temperaturerne i april måned i Chicago kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Chicago er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Chicago i april

Et udsnit af april måneds vejr i Chicago er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
11° - 13°
Solskinstimer
206 - 207
Nedbør i mm.
77
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Chicago er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Chicago byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i april måned?

I løbet af april vil der i årets fjerde måned i Chicago falde omkring 76 - 78 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i april