Vejret i Chicago i august

Vejret i Chicago i årets 8. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 25 og 27 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Chicago - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Chicago i august. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i august

Årets 8. måned vil i Chicago byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Chicago i august måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 25 - 27 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 23 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 28 grader.

At temperaturerne i august måned i Chicago kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Chicago er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Chicago i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Chicago i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
285 - 286
Nedbør i mm.
80
Dage med nedbør
9 - 10

Hvis du skal rejse i Chicago i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Chicago på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Chicago.

Regn og nedbør i august

Ustadigt vejr må i august i Chicago forventes. I løbet af årets 8. måned falder der omkring 79 - 81 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i august