Vejret i Chicago i december

Vejret i Chicago i december kan byde på både ekstremt kolde og meget kolde dage, med temperaturer på omkring 1 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Chicago er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Chicago i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Chicago (december måned)

I december måned kan temperaturerne i Chicago i USA svinge mellem at være ekstremt kolde til meget kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem -1 - 2 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i december måned i Chicago ligger på omkring -3 til -1 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 1 - 4 grader.

At temperaturerne i december måned i Chicago kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Chicago er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Vejret i Chicago i december - overordnet skema

For et hurtigt overblik over december-vejret i Chicago se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
-1° - 2°
Solskinstimer
115 - 116
Nedbør i mm.
48
Dage med nedbør
10 - 11

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Chicago eller om vejret er, som du gerne vil have det i december måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Chicago.

Nedbør og regnfulde dage i december

Fordelt over december måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 47 - 49mm. nedbør. Dette sker fordelt over 9-11 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i december