Vejret i Chicago i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Chicago i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem -1 og 1 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Chicago i februar, da du overvejer at bestille en ferie i årets anden måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Chicago, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget kolde. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Chicago i februar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i februar

Årets anden måned vil i Chicago byde på ekstremt kolde til meget kolde temperaturer. I Chicago i februar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring -1 - 1 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum -3 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 2 grader.

At temperaturerne i februar måned i Chicago kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Chicago er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Chicago i februar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan februar-vejret tager sig ud i Chicago.
Temperaturer
-1° - 1°
Solskinstimer
141 - 142
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Chicago, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Chicago, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i februar

Regn i februar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 40 - 42mm. fordelt over 9-11 dage med regn eller byger.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i februar