Vejret i Chicago i januar

Oversigt over vejret i Chicago i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring -1 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Chicago i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Chicago i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i januar

Årets første måned vil i Chicago byde på ekstremt kolde til meget kolde temperaturer. I Chicago i januar måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring -2 - 0 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum -4 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 1 grader.

At temperaturerne i januar måned i Chicago kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Chicago er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Typisk vejr i Chicago i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Chicago.
Temperaturer
-2° - 0°
Solskinstimer
125 - 126
Nedbør i mm.
47
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Chicago, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Chicago, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i januar

I løbet af januar vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 46 - 48mm. - fordelt på 9-11 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar