Vejret i Chicago i juli

Vejret i Chicago i årets 7. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 26 og 28 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Chicago i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Chicago i juli. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Chicago i juli. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 7. måned i Chicago.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Chicago i juli

Årets 7. måned vil i Chicago byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Chicago i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 26 - 28 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 24 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 29 grader.

At temperaturerne i juli måned i Chicago kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Chicago er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Chicago i juli

Et udsnit af juli måneds vejr i Chicago er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juli måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juli kan forvente.
Temperaturer
26° - 28°
Solskinstimer
310 - 311
Nedbør i mm.
86
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juli-vejret i Chicago er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Chicago byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i juli

Ustadigt vejr må i juli i Chicago forventes. I løbet af årets 7. måned falder der omkring 85 - 87 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juli