Vejret i Chicago i juni

Vejret i Chicago i årets 6. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Chicago i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Chicago i juni. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Chicago i juni. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Chicago i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Chicago

Chicago, USA i juni er en periode, hvor ganske lune til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Chicago byde på 22 - 24 grader. Når det er koldest i juni i Chicago vil der være omkring 20 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 26 - 27 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Chicago kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Chicago er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Generelt skema over vejret i Chicago i juni

Et udsnit af juni måneds vejr i Chicago er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over juni måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i juni kan forvente.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
307 - 308
Nedbør i mm.
103
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i juni-vejret i Chicago er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Chicago byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i juni?

I løbet af årets 6. måned vil der typisk være mellem 10 og 12 dage med nedbør i juni. Her falder der omkring 102 - 104 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i juni