Vejret i Chicago i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Chicago i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 17 og 19 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Chicago er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Chicago, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Chicago i maj måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i Chicago

Chicago, USA i maj er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Chicago byde på 17 - 19 grader. Når det er koldest i maj i Chicago vil der være omkring 15 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 21 - 22 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i maj måned i Chicago kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Chicago er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Chicago i maj - overordnet skema

For et hurtigt overblik over maj-vejret i Chicago se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
275 - 276
Nedbør i mm.
95
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Chicago eller om vejret er, som du gerne vil have det i maj måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Chicago.

Nedbør og regnfulde dage i maj

I løbet af maj vil der i maj falde 94 - 96 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj